Aqualibi

Meer dan 1100m2 sjabloonfolie...

Voor ons klant Pollentia realiseerden én plaatsten we meer dan 1100 m2 sjabloonfolie.

Met een gebouw dat gevuld is met verschillende zwembaden en spannende waterglijbanen, was het essentieel om een levendige en uitnodigende sfeer te creëren die de vreugde van waterplezier weerspiegelt. Pollentia heeft deze visie tot leven gebracht door het toepassen van schilderwerk met onze speciaal ontworpen vinyl sjablonen, die een uniek en kleurrijk tintje aan het gebouw geven. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een betoverende omgeving te creëren die de gasten verwelkomt en inspireert.

Ons gemeenschappelijke team van vakmensen heeft met nauwgezette precisie gewerkt om een duurzame en aantrekkelijke afwerking te garanderen die bestand is tegen de voortdurende uitdagingen van een waterparkomgeving.

Het resultaat van ons werk is een adembenemend en levendig gebouw dat de essentie van plezier en avontuur belichaamt, en dat de gasten van Aqualibi een onvergetelijke ervaring biedt. We zijn dankbaar voor de gelegenheid om aan dit opmerkelijke project te hebben gewerkt en kijken ernaar uit om nog vele andere inspirerende projecten te realiseren in de toekomst.

Meer info kan je terugvinden op

https://www.pollentia.be/projecten/aqualibi/

https://www.aqualibi.be/nl

No items found.

Gebruikte producten