Stad Ninove

We mochten voor de rebranding van de stad Ninove een reeks elementen uitvoeren....van wagenbelettering over gevels, tot interne en externe signalisatie!

Een Grootschalige Rebrandingmissie

Bij Publiburo zijn we trots op onze expertise in signalisatie, en recentelijk hadden we de kans om een opwindend project uit te voeren dat ons vakmanschap tot nieuwe hoogten heeft gebracht. We hebben de eer gehad om de stad Ninove een volledige make-over te geven, en vandaag willen we graag met jullie delen hoe we deze opmerkelijke rebranding hebben aangepakt.

De Kracht van Voertuigreclame

Een stad rebranden begint vaak op de wegen, en daarom hebben we Ninove doorkruist met voertuigreclame die de nieuwe identiteit van de stad uitstraalt. Onze vakkundig ontworpen voertuiggraphics zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze dienen ook als mobiele billboards die de boodschap van Ninove verspreiden naar elke hoek van de stad en daarbuiten.

Paneelreclame die de Aandacht Trekt

Bij Publiburo geloven we in de kracht van opvallende paneelreclame. Voor Ninove hebben we panelen ontworpen en geplaatst die niet alleen de aandacht trekken, maar ook de identiteit van de stad op een unieke manier weergeven. Elk paneel vertelt een verhaal, en samen creëren ze een boeiend visueel narratief dat de inwoners en bezoekers betrekt.

Gevelreliëfletters: Een Tastbare Identiteit

Gevels zijn als het gezicht van een stad, en we hebben Ninove een tastbare identiteit gegeven door gebruik te maken van gevelreliëfletters. Deze driedimensionale letters voegen diepte toe aan de stadsgezichten en zorgen ervoor dat de nieuwe branding niet alleen gezien, maar ook gevoeld wordt.

Indoor en Outdoor Signalisatie die Leidt en Betrekt

In de straten van Ninove hebben we indoor en outdoor signalisatie geïmplementeerd die niet alleen leidt, maar ook betrekt. Van wegwijzers tot informatieve borden, elke vorm van signalisatie is zorgvuldig ontworpen om een naadloze ervaring te bieden aan inwoners en bezoekers, en tegelijkertijd de nieuwe identiteit van Ninove te omarmen.

De rebranding van Ninove was voor ons bij Publiburo meer dan alleen een project; het was een kans om een stad een nieuw leven in te blazen en haar verhaal te vertellen via krachtige signalisatie. We zijn verheugd om te zien hoe onze creaties deel uitmaken van het dagelijkse leven in Ninove en hoe ze bijdragen aan een levendige, herkenbare gemeenschap.

Bij Publiburo gaan we verder dan signalisatie; we creëren ervaringen en versterken identiteiten.

No items found.